Eveniment dedicat Inteligenței Artificiale. IA-QRI, rivalul creierului uman

Pe 11-12 iunie, Master Communications Intl organizează, sub egida Academiei Europene, la World Trade Center (WTC), o conferință intitulată „Provocarea IA”. Acest eveniment promite să fie cel mai important și spectaculos din domeniul inteligenței artificiale.

Eveniment de excepție ce va reuni personalități de renume, printre care Președintele Academiei Române, miniștri, oameni de știință, lideri de afaceri cu realizări în domeniu, reprezentanți ai marilor companii și personalități din viața publică și presă. Invitatul principal este dr. Hardy Schloer, pionier în cloud computing, creator al Dow Jones News Analytics și al Cognitive AI (QRI), următorul nivel în inteligența artificială.

Hardy Schloer este un expert în tehnologie și inovator cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în domeniul inteligenței artificiale, cloud computing și analizele de știri financiare. Printre realizările sale notabile se numără:

Cloud Computing. Schloer este recunoscut ca unul dintre pionierii conceptului de cloud computing, o tehnologie care a revoluționat modul în care datele sunt stocate și gestionate, permițând accesul la resurse de calcul și stocare de date prin internet.

Citeste articolul integral pe EVZ.ro

Newsletter Master Communications

Join our newsletter to receive the conference programme.

Copyright 2024 - Master Communications International

Pagina web realizată și cu ajutorul Inteligenței Artificiale