Master Communications International

Master Communications International este o companie infiintata in urma cu mai bine de 20 de ani. MCI a editat mai multe reviste : Best Magazine, Finante si Afaceri, Best Construct, a facut emisiuni de televiziune (Finante si Afaceri, TVR 1), a organizat peste 50 de evenimente (simpozioane, mese rotunde, conferinte, sa) de inalta tinuta, cu personalitati din domeniile economic, financiar-bancar și cultural.

Dupa o intrerupere de aproape 6 ani a activitatilor sale, MCI a reluat, din februarie 2024 , sirul evenimentelor ce l-a consacrat, organizand Masa Rotunda “ Provocari si Oportunitati in piata asigurarilor” si in 11-12 iunie , Conferinta “Provocarea Inteligentei Artificiale”. 

Masă rotundă „Provocări și oportunități în piața asigurărilor”,

14 februarie 2024

În prezența reprezentanțiilor la vârf din ASF și ONJN, s-au dezbătut teme importante, ca reglementarea instrumentelor de garantare, posibilitatea înlocuirii garanției pentru jocurile de noroc cu o poliță de asigurare, care sunt tendințele în piață asigurărilor pentru anul 2024 sau controlul mai strict al intermediarilor.

Cele mai recente informații și răspunsuri la întrebările legate de provocările și oportunitățile din piața asigurărilor au fost oferite de nume importante din domeniu.

Printre speakerii care au participat la eveniment se numără și Iulius Firczak, secretar Comisia pentru Buget - Finanțe și Bănci din Camera Deputaților, Alexandru Petrescu - președinte ASF, Gheorghe Gabriel Gheorghe - președinte ONJN, Narcis Godeanu - secretar general ONJN, Mircea Ursache - fost vicepreședinte ASF, Nicoleta Radu - CEO Paid.

Copyright 2024 - Master Communications International

Pagina web realizată și cu ajutorul Inteligenței Artificiale